Köszöntök minden új látogatót és olvasót! Remélem kellemes perceket szerzek majd nektek! Itt egy Jacob-Renesmee történetet olvashattok az én meglátásaim alapján! Olvasásra fel! !!!

2010. augusztus 23., hétfő

♥ 30. fejezet - Elégtétel ♥

ELÉGTÉTEL


Az első, amit látni akartam, az az, hogy nem késtem el és a családom még él. Amint megpillantottam őket, a csodálkozó és meglepett arcukat, hatalmas kő esett le a szívemről. Ám tisztában voltam azzal, hogy nem szabad elveszítenem a higgadtságom és a koncentrációmat. Nem álltam meg egy pillanatra sem, egyenesen a családom felé közeledtem, majd megálltam legelöl. Hallottam, amint a hátam mögül némelyiküknek gyorsabbá lett a légzése emiatt. Még mielőtt bármit is mondtam volna az előttem álló Volturinak gondolatban üzentem apunak, hogy nyugodjanak meg, nem lesz semmi gond. – Apu, figyelj, tudom most mi jár a fejedben és a többiekében, de ne aggódjatok, tudom mit csinálok! Kérlek, próbáld őket is megnyugtatni rendben? – Mondandóm befejeztével egy apró és hirtelen pillantás vetettem apámra, aki egy gyors bólintással jelezte, hogy ha nehezen is, de megteszi amire kértem.

– Nocsak a legifjabb Cullen. Örülünk, hogy téged is láthatunk! – szólított meg Aro, undorító mézes-mázos hangon, úgy mintha éppen egy baráti beszélgetésen vennénk részt. Miközben kijöttem a fák mögül Jake mindvégig a hátam mögött jött farkas alakban. Mellette szorosan Paul, Seth és Leah, a többiek Sam, Embry, Quil és Jared a másik oldalról közelítettek, úgymond körül ölelve minket Culleneket. Mikor Aro meglátta a fák mögül előbukkanó, hatalmasra nőtt farkasokat, egy gyors és megvető pillantással végig nézett rajtuk. Tekintete végül megállapodott az egyetlen, és egyben a számomra legfontosabbikon.

– Látom, újra abban a megtiszteltetésben lehet részünk, hogy az alakváltóitok is jelen vannak – jelentette ki miközben mindvégig a hátam mögé figyelve csak Ő rá koncentrált, mintha a többiek ott sem lettek volna. Túl feltűnően művelte, kezdett feldühíteni, miért figyeli ennyire Jacobot?

– Mivel nem tudnám szívből és őszintén kijelenti ugyanezt, remélem nem gond, ha inkább nem is teszem, nem szeretek hazudni. – Szavaimat egyenesen Arohoz intéztem, miközben mindvégig a vörösen izzó szemeibe néztem.

– Igazán hasonlítasz a szüleidre. Hihetetlen, hogy négy év alatt ennyit változtál, Edward és Bella igazán büszkék lehetnek rád, mert gyönyörű vagy – mondta hízelegve. Szavait egy undorító mosoly kísérte, mely ott éktelenkedett szája szegletében. Ezt látván a mögöttem álló farkas torkából mély morgás tört fel, kicsit sem leplezve nemtetszését.

– Ohhh elnézést talán valami rosszat mondtam? – A képén továbbra is az az önelégült mosoly húzódott, miközben egyenesen Jacob dühtől izzó szemeibe nézett.

– Tudja, igazából én vagyok az, akinek büszkének és hálásnak kell lennie azért amiért az ő gyerekük lehetek! Mindent, amim csak van tőlük örököltem, és nekik köszönhetek, a családomnak. Náluk hatalmasabb és becsülendőbb személyeket, embereket, vámpírokat kinek hogyan tetszik, nem ismertem és nem is fogok, mert egyszerűen nem létezik ilyen! – Miközben beszéltem egy pillanatra sem vettem le a szemem róla, látni akartam a reakcióját, azt amikor rájön, hogy annak ellenére ki ő, hogy kinek hiszik őket a vámpírok évszázadok óta, számomra semmit sem jelentenek, hogy lényük eltörpül az egész Cullen család és a Quileute-ok mellett! Jelentéktelenek! Láttam rajta, hogy igencsak kiakasztotta mind az amit az előbb a képébe vágtam persze mindezt cseppnyi félelem és megbánás nélkül.

– Úgy látom, felvágták a nyelved kisasszony, de ez jó! Talán veled többre jutok, mint velük – mutatott végig mindenkin, aki mögöttem állt. – Látom te sokkal ésszerűbb vagy és okos, tudod mi a legjobb a családodnak. – Fogalmam sem volt róla mi járhat most fejében és hova akar kilyukadni ezzel az egésszel, de volt egy olyan érzésem, hogy semmiképpen sem jó, és ezen véleményemet apu hangos morgása is alátámasztotta.

– Igen, biztosan tudom – mondtam még mindig teljes önbizalommal. Minél több idő telik el az itt létem óta annál több és nagyobb erőt érzek magamban ahhoz, hogy véghezvigyem a tervem.

– Mint azt mindenki tudja és biztos vagyok benne, hogy te is, nem hiába tettük meg ezt az utat ismét. De amint azt már elmondtam Carlisle-nak és a többieknek van egy ajánlatom, ami mondhatni igazán nagylelkű ajánlat. – A gondolattól, hogy szentül hiszi, mindezzel tényleg csakis nekünk tenne szívességet felkavarodott a gyomrom.

– Hallgatom! – Igazából egyáltalán nem érdekelt az, hogy mit akar mondani, de muszáj volt húznom még egy kicsit az időt, hogy teljesen összeszedjem magam. Úgyis tudtam mit akar, engem… csak még azt nem miért.

– Tetszik ez a hozzá állás. Szóval arról van szó amennyiben te is a családod elfogadjátok az ajánlatomat szabadon elmehettek.

– Mi az ára? – Nevetségesnek tartottam ezt az egészet és a véleményemet nem is rejtettem véka alá. Szemtelenül belenevettem a képébe.

– Csupán egy apró dolog, semmi olyan amiért bármelyikőtöknek is nagy áldozatot kéne hoznia. Ahhoz, hogy épségben távozzatok, csupán annyit kell tennetek, hogy átadjátok nekem az alakváltókat. – Hallva utolsó szavait is ledöbbentem, mit több összezavarodtam. Mégis minek kell neki a falka? Jó persze ősi ellenségek, de hát hatalmas táv választja el őket egymástól… – Látom kicsit meglepődtél, de te is tudod ez az egyetlen esélyed arra, hogy együtt lehess velük – mondta ezzel utalva szeretett családomra. Hogyan gondolhatja, hogy csak úgy átadnám neki a barátaimat, a másik családomat, a szerelmemet. Különben is, ők rendelkeznek a saját életükkel, nem holmi házi ölebek a Cullen családnál. – Tudom, nehéz lehet ez most neked, de hidd el így lesz a legjobb! Sőt, hogy lásd, nem vagyok én olyan gonosz. Egyelőre megelégszem egyetlen eggyel is! – Szavai hallatán hatalmas nevetés tört fel belőlem. Nevetséges micsoda komolysággal és felsőbbrendűséggel ejti ki hozzám intézett szavait, miközben jól tudja minden egyes kiejtett szava gyűlöletes számomra.

– Igen? És mégis melyiket szeretnéd? – mutattam végig rajtuk.

– Az ott – mutatott közvetlen mellém. Észre sem vettem, mikor került mögülem, a bal oldalamra. Ott állt mindenre elszántan, harcra készen, s Aro pont őt akarta elvenni tőlem. – Azt hiszem Jacob Blacknek hívják, de nem vagyok benne biztos, nem vesztegetem az időm ilyesmikre. – Egy újabb, ám de hisztérikus nevetés tört fel torkom mélyéről, egyenest Aro képébe. Miután abba maradt s némi nyugalmat erőltettem magamra, egyértelműen tudomására hoztam mit gondolok nagylelkű ajánlatáról.

– Felejtsd el! – Az arcom rezzenéstelen és érzelemmentes, pont ahogyan annak lennie kellett ebben a pillanatban. Nem láthatta rajtam mennyire megrémített a kérése. Megrendítő és egyben meglepő volt rájönni, hogy mindvégig nem is én voltam a cél hanem Jacob és a falka. Egyedül két személy tudta most min megyek keresztül az apám és Jasper. Éreztem is amint némi nyugalomhullám szállja meg testem majd ezt követvén kellőmennyiségű bátorságot sugárzott lelkembe, pont annyit amennyire szükségem volt.

– Szomorúan hallom, hogy te is megmakacsolod magad és előrébb helyezed ezeket itt – megvetően a falkára nézett majd folytatta. –, hőn szeretett családodnál.

– Nos, ezek itt, ahogyan te nevezed őket a legjobb barátaim, a szeretteim. Ohh ne haragudj el is felejtettem, te és a többi alattvalód nem is tudjátok mi az, Szeretni. Vagy várjunk csak… nem felejthettem el hisz vámpír vagyok! Akkor bocs direkt volt.

– Akkor nem változtatsz a döntéseden? – kérdezte.

– Nem! – Hangom ismételten határozottnak és bátornak hangzott. Tudtam, hogy most jön az, amiért ma ide jöttem. A harc. A családom és a szeretteim megvédése. Még mielőtt Aro megszólalt volna egy pillantást vetettem Jacob felé, aki mélyen a szemembe nézett. Annyi minden kavargott most a tekintetében. Harag, düh, félelem, elszántság, féltés, óvás, de ami a legfontosabb volt számomra, ami erőt adott nekem, az a szerelemének kiolthatatlan, ragyogó csillogása.

– Akkor azt hiszem, itt a búcsú ideje. – Tudtam kik azok, akiket elsőként kell kiiktatnom. Ám előtte a családom felé fordultam és gyorsan elhadartam nekik egy-két dolgot.

– Figyeljetek, tudom meglepő az itt létem számotokra, de ezt majd később megbeszéljük! Ha azt mondom, hátráljatok, akkor tegyétek azt rendben? Higgyétek el, tudom mit csinálok! – Bár fogalmuk sem volt róla, miről beszélek, mit miért mondok, egy határozott bólintással jelezték, bíznak bennem. Azonnal a Volturi felé fordultam, és farkasszemet nézve Aroval vártam, hogy támadást indítson. Biztos voltam abban, hogy az első, akit kiakarnak majd iktatni az anyu lesz a pajzsa miatt.

– Félix! Jane! Alec! – mondta. Az említettek persze azonnal támadásba lendültek, ki így ki úgy de tették amit tenniük kellett.

– Hátrébb!!!! – kiáltottam azonnal, s ahogyan azt ígérték pár pillanattal ezelőtt, hátrálni kezdtek. Még mielőtt Aro szolgái bármit is tehettek volna, vettem egy mély levegőt, s éreztem amint a melegség újra átjárja testem, éreztem, ahogyan minden porcikámon végig fut a perzselő tűz. S ekkor hirtelen a többiek döbbenetére, lángba borult az egész testem.

– Jesszusom Nessie! – kiáltotta anyám kétségbeesetten. Nem fordultam hátra egyenesen az ellenségeim szemébe néztem és figyeltem a reakciójukat. Aro eddigi álarca lehullni készült, a megrendíthetetlen mindig érzelemmentes arc hitetlenséget tükrözött. Ami engem illet rettentő mód elégedettséggel töltött el. Aro pár csatlósát támadásra utasította, akik abban a pillanatban elindultak felém. Mondanom sem kell mennyire meglepődtek, amikor egy két méter magas lángokból álló fal elzárta az útjukat.

– Ez hihetetlen… – hallottam sokuk csodálkozó hangját. A Volturi katonák döntésképtelenül álltak velem szemben. Tudták, ha megpróbálnak a közelembe kerülni a tűzmartalékává lesznek, ám ha mit sem téve tovább állnak a Volturi végez velük. Így Aro felé fordulva az utasítására várva rettegtek a rájuk váró mindenképpen elkerülhetetlen kínoktól.

– Támadjatok! – adta ki az utasítását Aro. A katonái nagy része elindult felém. Én pedig visszaszorítva a lángokból álló falat vártam őket.

– Jane és Alec az enyém! – jelentettem ki nyomban majd mindenki támadásba lendült. Ahogyan azt gondoltam az első, akit próbáltak harcképtelenné tenni az anyu volt, méghozzá Jane és Alec személyében. Nem tudtam meddig terjed ki anyu pajzsa és, hogy meddig nyújt nekem védelmet Alec és Jane ellen, de a távolság köztük és köztem egyre csak csökkent. Miközben mind a ketten egyenesen rám meredtek feltételeztem, hogy éppen a képességüket próbálják bevetni ellenem, ám még alig épp öt méteres távolságban sem éreztem semmit, csak azt a hatalmas erőt, ami bennem lakozott.

– Nocsak nocsak… Nem sikerül igaz? – Jane arcáról eltűnt az a mindig annyira jellemzőjévé váló gúnyos mosolya.

– Jane! Alec! – hallottam Aro parancsoló és egyben már-már kétségbeesettnek tűnő hangját amint a kedvenckéit szólítja. Egyenesen a képébe vigyorogtam, majd két hangos halálsikoly süvített végig a tisztáson. Aro az imént szólongatott két legbecsesebb csatlósa felé kapta a fejét, s amikor meglátta azok halomba hullott, tűzben égő testét az arcán átsuhant a felismerés. Tudta innen már nincs menekvés és ez hatalmas boldogsággal töltött el! Nem hagyhattam egyiküket sem elfutni. Aro, Caius és Marcus egymás mellett állva, ide-oda kapkodva fejüket borzadtak el az egyre több halottra körülöttük. Máris nem érezték magukat olyan hatalmasnak és legyőzhetetlennek. Egymásra néztek, mintha a tekintetükkel el tudnák mondani egymásnak hogyan tovább. Tudtam, hogy szökni próbálnak s ezt kétségkívül nem hagyhattam annyiban. Ahogyan azt Leahval is tettem a szigeten mindhármójukat körbe zártam lángokkal, ezzel megakadályozva a távozásukat.

– Azt hittem mostanra már eljutott a tudatotokig, hogy itt a vége! – Egyikük sem mondott egy árva szót sem, hátat fordítva nekik, végig néztem a családomon. Még mindig harcoltak Aro katonáival szemben, de jól láttam mi állunk nyerésre. Már alig voltak húszan, de ők sem maradtak sokáig életben. Mikor már az utolsó Volturi katona is halott volt, mindenki kifújta az eddig benntartott levegőt, megkönnyebbülve, s fellélegezve. Egy újabb csatát nyertünk meg és nem is akárkik ellen a Volturi ellen. Az engem körülölelő lángok eltűntek, ám az Aroékat fogva tartó nem. Körülnézve a tisztáson, örömmel tapasztaltam, hogy mindenkit épségben és a győzelemtől boldogan láthatok. Úgy éreztem sikerült elérnem a célomat. Ám volt még hátra egy feladatom, amit csakis a többiek segítségével vihettem véghez.

– Istenem Nessie! Jól vagy? – szaladt oda hozzám anyu majd szorosan magához ölelt. Annyira jó volt újra itt lenni velük. Nem is tudom mi lett volna velem nélkülük.

– Persze remekül vagyok! Láthatod – kibújtam ölelő karjai közül és végig mutattam magamon –, semmi bajom. Inkább azt mondjátok el, ti hogy vagytok! – kértem immáron boldogan mosolyogva.

– Remekül! – felelte vigyorogva Emmett. Annyira jó volt látni őket.

– Azt hiszem, van még egy kis dolgunk, mit tegyünk velük? – szólalt meg Jasper.

– Én tudom – mondtam.

– Nessie… – Tudtam, hogy megpróbál majd lebeszélni róla, de legbelül ő is tudta, hogy nincs más megoldás.

– Apu mindenkinek így lesz a legjobb, többet nem jöhetnek csak így ide, hogy megfélemlítsenek minket – mondtam majd Aroék felé fordultam. Erősen koncentráltam majd a körülölelő lángok lecsillapodtak néhány másodperccel később pedig teljesen el is tűntek. – Ahogy mondtam itt a vége! – Amint ajkaimat elhagyták az utolsó hangok is az imént kioltódó tűz ismét lángra kapott és immáron megsemmisítve mindazt, ami eddig a félelmet és a rettegést jelentette, elégett és a semmivel lett egyenlő. Miután a többiek halomba gyűjtötték a Volturi katonákat újabb lángok szításával mind a múlttá váltak. Hatalmas, fekete, orrfacsaró füst gomolygott a Forks-i égbolt felé, miközben mi mind ott álltunk és néztük, amint a hatalmas királyi család már csak egy rossz emlék marad.

20 megjegyzés:

  1. Szia Bee!Nagyon jó.Várom a kövit sies vele.Puszi Hara.

    VálaszTörlés
  2. Szia Bee!

    Nagyon jó fejezet. Igaz, hogy rövid, de ennek ellenére iszonyat jó lett. És büszke vagyok Nessie-re, hogy ennyire bátor és ennyire bízik magában, és Jacob is teljesen megbízik Nessie-ben. Annyira jó, hogy majdnem az egészet Nessie hajtotta végre. Ahhoz képest hogy négy éves, sokat fejlődött leírás alapján mind külsőre és belsőre is. Nagyszerű író vagy! Csak így tovább.

    Puszi: Marcsi

    VálaszTörlés
  3. Szia Bee
    Nagyon jó lett úgy örülök h végre kinyírták őket:) nessienek pedig szuper a képessége:D remélem most már minden rendben lesz és együtt lehet Jakkel;) alig várom a kövi fejit=) siess vele puszii

    VálaszTörlés
  4. Szia Bee!!
    Super lett nagyon örülől,hogy meghaltak a gonoszok. Ness nagyo prafáns válaszokat adot Aronak.Remélem ezek után boldog lesz az életük.
    Siess a kövivel
    Pusszíí Doó

    VálaszTörlés
  5. Szia Bee!
    Végreee!végre vége minden rossznak!
    nincs több szenvedés csak felhőtlen boldogság!(remélem)bár izgalmak még jöhetnek!az sosem árt..de nehogy abbahagyd bármikor is az írást!
    elég sokan vannak akik számítanak rád!:D
    Nessie nagyon bátor.egyszerűen imádnivaló!Azt megértem, hogy Edward bízott benne, hiszen látta a gondolatait..de Bella!!!:O
    én szerintem szívrohamot kaptam volna ott helyben..xd
    de azért Bella is kemény csajszi..ő is nemegyszer szembeszállt a halállal..és mint ő is mindig, a lánya is mindig győz!
    és ez így van rendjén!
    szegény Jacob..pont őt szemelte ki magának az a talpnyaló féreg..
    de minden jó ha a vége jó(bár ez még nem a vége..igaz?!)
    bocsi a regényért.. :D
    további sok sikert!
    puszi!

    VálaszTörlés
  6. Plusspocok:Nah végreeee:) Úgy örülök,hogy végre "eltűntek"...Ezt vártam az eredeti könyvben is,de sajnos az írónő nem akarta megtenni...Útáltam őket,kinézetre is unszimpatikus volt az összes,a leírtak alapján pedig egyenesen gyűlölni valóak...Aro volt a leggusztustalanabb a bu...i vigyorával,falra tudtam mászni tőle.De azért Dakota Fanning is elég tenyérbemászóan formálta a figurát a bárgyú mosolyával...Fúúúú.Hát nagyon örülök,hogy meghaltak,végre nem kell rettegniük tőlük,szemét egy banda volt.Tök jó,hogy Nessie vitt véghez szinte mindent,egyrészt,mert fantasztikus lett az új képessége,másrészt meg azért is jó,mert így már mindenki(legalábbis szerintem)igazából is felnőttek fogja tekinteni,nem is fogják annyira félteni,látják,hogy ő már tényleg nem gyerek...Marha jók voltak a párbeszédei Aro-val,és Aro tök olyan volt,mint a könyvben:)Olyan gusztustalan:) De nagyon jó volt,kíváncsi leszek mi jön majd ezután.

    VálaszTörlés
  7. Szia Bee!

    Ez nagyon jó volt. Végre elpusztult a Volturi, itt volt az ideje. Megfizettek minden bűnükért!:) Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a kövi fejezetben!:)

    Puszika

    VálaszTörlés
  8. Szia Hara!
    Köszönöm, hogy írtál és igyekszem a következő fejezet megírásával!
    szia

    VálaszTörlés
  9. Szia Marcsi!

    Igen sajna kicsit rövidre sikeredett, de attól még remélem nem lett olyan borzalmas:D:D örülök, hogy tetszett és, hogy büszke vagy Nessie-re mert mindannyiunknak büszkének kell lennünk rá, mert bátor volt.
    Jacob mindig is bízott Nessie-ben csupán a féltés és az óvás érzése elnyomta ezt....
    köszönöm, hogy írtál!
    puszi
    Bee

    VálaszTörlés
  10. Szia Greengirl!

    Igen, kinyírták őket, és vége a zsarnokoskodásnak és a hatalom játszmáknak. Örülök, hogy elnyerte a tetszésed és köszönöm, hogy mint mindig most is megtiszteltél azzal, hogy írtál nekem!
    Puszillak
    Bee

    VálaszTörlés
  11. Szia Doó!

    Az Aro-Nessie párbeszédet próbáltam, úgy kialakítani, hogy ti olvasók érzékelhessétek belőle, hogy Nessie igazán felnőtt már ehhez a poszthoz, hogy elég erős ahhoz, hogy elbánjon velük.
    Köszönöm, hogy írtál és szántál rám egy kis időt!
    puszi
    Bee

    VálaszTörlés
  12. Szia jacob fan!

    Lesznek még benne konfliktusok és bonyodalmak nekem elhiheted szerintem egyikőtök sem találná ki, hogy most mire célzok, de idővel minden kiderül majd! Nem szándékozom abba hagyni az írást, sőt ami azt illeti hamarosan indítok egy új sztorit...már ha az is érdekel majd titeket... :)Köszönöm mindenkinek aki feljár ide nap mint nap és olvassa a történetemet nagyon jó érzés látni az egyre gyarapodó rendszeres olvasókat...
    Igen Nessie nagyon bátor és elszánt volt, minden áron megakarta védeni a családját és a bartait. Edward természetesen bízott benne de nem csak azért mert hallotta a gondolatait, hiszen, Nessie egy pillanatra sem gondolt az újdonsűlt erejére így Edward sem tudhatott róla, csupán annyi az egész ha szeretünk valakit legyen az akármilyen típusú szeretet bízunk a másikban és ha ő azt mondja, hogy tudja mit csinál és minden rendben lesz...akkor Edwardnak nincs oka kételkedni a lánya szavában. Bella ő már nehezebb eset volt ez tény és való, de ő is bízott a lányában csupán az anyai óvásnak és féltésnek hatalmas ereje van, viszont akiért meg ő tenné tűzbe a kezét az Edward és ezt mi mind tudjuk aki ismeri a Twilight saga-t.
    Aro első sorban Jake-t akarta megkaparintani magának, hogy aztán végezhessen vele, mégpedig azért mert nem volt ő olyan bátor és merész mint azt annyira hitték róla és a Volturi-ról, igazság szerint gyávák voltak, de nagyon...most is csak azért jöttek el mert féltek féltek attól, hogy Jake és Nessie egy pár lesznek, amiből nekik még adódhat problémájuk...de erre nem térnék ki bővebben :) És csak, hogy megnyugtassalak nem ez még nem a vége!
    Mellesleg ne kérj bocsánatoz a regényért mert imádtam...:) szeretem amikor ilyen bőven leírjátok a véleményeteket és azt milyen érzéseket váltottak ki belőletek a szavaim!
    Köszönöm, hogy írtál és igyekszem a következő fejezettel!
    Puszi
    Bee

    VálaszTörlés
  13. Szia Plusspocok!

    Igen, eltűntek és többet nem jönnek elő, legalábbis az én történetemben ne számítsatok rá! :D Ami a Volturival kapcsolatos érzéseidet illeti nem vagy vele egyedül...bár engem Aro, Caius és Marcus annyira nem is irritált, na de Jane jesszus....utáltam azt az önelégült pofáját...amúgy sem szeretem Dakotát de ahogy megformálta ezt a karaktert kiborító volt!
    Ami Nessie-t illeti nagyon bátornak kellett lennie mindehhez és igazán felnőtt ként kellett viselkednie és erre most már mindenki rájött. Igazából nekem is az Aro-Nesssie párbeszéd a kedvencem ebben a fejezetben. Próbáltam hozni a szokásos mindig kedves és tenyérbe mászó karakterét. És örülök, hogy ha szerinted sikerült! :D Mint azt már jacob fannak is írtam nincs még vége a történetnek van még pár ötlet a tarsolyomban amik remélhetőleg ugyanígy elnyerik majd a tetszéseteket!
    Köszönöm, hogy ismételten írtál! mindig örömmel olvasom a megjegyzéseidet!
    Sietek a következővel, de bevallom dolgozom egy új sztorin amiről nemsokára ti is hallani fogtok!
    puszillak
    Bee

    VálaszTörlés
  14. Szia Kriszti!

    Igen elpusztultak a szemetek :D:D Örülök, hogy még mindig tetszik mait csinálok és nagyon köszönöm, hogy írtál nekem!
    Vannak még meglepetéseim úgyhogy további jó olvasást!
    puszi
    Bee

    VálaszTörlés
  15. Ez nagyon jo let!
    Vegre a volturi meghalt,raszolgaltak!
    Ugye lesznek meg reszek?
    Puszi,Kinga!

    VálaszTörlés
  16. szia!
    nagyon tetszik amit írsz!
    csak így tovább!
    puszi

    VálaszTörlés
  17. Szia Bee!Már megint írok:)Miről fog szolni a másik történet vagy csak annyit mondj benne lesz Tay?

    VálaszTörlés
  18. Kedves Névtelen

    Az új történetemben természetesen jelen lesz Jacob Black, de abban nem ő lesz a főszereplő!
    De remélem attól, még sikere lesz mindenkinél!
    ez egy általam kitalálta személyről fog szólni és ...a másik főszereplő maradjon titok...de abban biztosak lehettek, hogy mindenképpen Twilight szereplőről van szó.

    VálaszTörlés
  19. Szia!!!!!

    Nagyon jó lett,imádom.Remélem még nem lesz vége a történetnek:)Mert nagyon jó!!XD
    Friss mikor lesz???

    Pusz: Judyt

    VálaszTörlés
  20. Szia!
    Nagyon tetszett és örülök hogy végleg megszabadultak a Volturitól :D:D
    Pussz Szasza

    VálaszTörlés