Köszöntök minden új látogatót és olvasót! Remélem kellemes perceket szerzek majd nektek! Itt egy Jacob-Renesmee történetet olvashattok az én meglátásaim alapján! Olvasásra fel! !!!

2010. május 24., hétfő

Újhold Dvd - n !

Végre itt van! Az eddigi hírek szerint Június 18. - án hozzánk is megérkezik végre a New Moon, azaz Újhold Dvd-n. Véleményem szerint ideje volt már!Én nagyon kíváncsi vagyok már rá! Ti meg veszitek majd?

4 megjegyzés:

  1. Helló Bee!
    Nagyon örülök, végre megjelenik a New Moon, én is alig vártam már, és biztos, hogy meg veszem. Remélem azért szinkronos lesz. Sok rajongónak nem tetszett az első rész szinkronja, nekem viszont igen szerintem semmi baj nem volt vele. Úgy gondolom, hogyha az ember kiad több ezer forintot egy eredeti lemezre ami a készítők zsebét gyarapítja, akkor az a minimum, hogy szinkronos legyen. Akinek meg nem tetszik, az megtudja nézni feliratosan is.
    sok puszi Rozi

    VálaszTörlés
  2. Biztosan szinkronos lesz hiszen részben ezért kellett ennyit várni rá! Meg benne volt nem régiben a tv-ben is mutatták. Nekem is tetszik a magyar szinkron...bár én személy szerint imádom Rob hangját mármint az eredetit! (L)
    Neked ki a kedvenced az alkonyatból? esetleg van msn-ed?

    VálaszTörlés
  3. Szia Bee!
    Sajnos nincs msn- em , mert nem szerettem ezért ki töröltettem az unoka tesómmal. Meg hát gyorsan írni sem tudok.
    A kérdésedre válaszolva Edward a kedvencem, de az összes Cullen-t imádom, nagyon bírom Jaspert és Emmettet is. Viszont most már nagyon bírom Jacobot is, először mikor olvastam az eclipset haragudtam rá kicsit szemtelennek találtam meg pofátlannak. De aztán rájöttem, hogy szegény nem tehet róla, hogy bele szeretett Bellába, és ahogy többször átolvasom a könyveket egyre jobban bírom. Szerintem jó fej, és van humora. Tehát úgy néz ki, hogy Svájc lettem.
    Az ,hogy megkedveltem Jacobot részben neked is köszönhető imádom a töridet, pedig elmúltam már 20 éves bőven, de erről majd máskor. Puszi Rozi

    VálaszTörlés
  4. Szia Rozi!
    Hát kár hogy nincs msn-ed jó lett volna na de mind1 :) Nekem is Edward a favoritom egyszerűen imádom!! Jasper nekem annyira nem szimpi...de Emmettet csípem! :) Jacob....hát ővele igazság szerint nem tudok dűlőre jutni! Nem szeretem ahogyan Edwarddal bánik de a 3. ban legalábbbis a végén kezdtem meg kedvelni...és a 4.ben pedig már tök jó fel lesz h miért azt nem árulom el :)De Taylort kedvelem....Robot meg imádom!(L) tényleg te Pesten laksz?

    VálaszTörlés